Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

BRANDING & IL·LUSTRACIÓ

DISSENY GRÀFIC

divisor calastai diseño

Packs de branding per a noves marques

Busques una imatge integral per al teu projecte?
Tenim les promocions perfectes per tu.

CONTACTE
Calastai Mediterranea, Estudio de diseño gráfico en Tarragona y Barcelona

ENS INSPIREM EN L'ESSÈNCIA

(I EN EL MAR MEDITERRANI)
DISSENY D'IDENTITAT VISUAL I COMUNICACIÓ

Calastai neix com un estudi enfocat en el disseny i comunicació de marques, tenint com a premisa abordar no només la imatge del teu projecte sino també alguns mitjans digitals (XXSS), pàgina web i arquigrafia del teu negoci.

BRANDING INTEGRAL

La nostra proposta és donar-li un enfoc conceptual a la teva marca, que comuniqui i transmeti els valors des del naming fins al disseny gràfic. Dissenyem un manual de marca complet incloent logotips, tipografies, papareria corporativa, textures i patrons, paleta de colors, gràfica aplicada, etc. Si el teu projecte encara es troba en una fase inicial, també realitzem propostes de naming, eslògans, concepte, taglines i veu de la marca.

CONSULTORI DE MARQUES

T'assessorem per a que totes les peces que vulguis incorporar encaixin dins del sistema gràfic que millor representi a la teva empresa, realitzant també la direcció artística i anàlisi del mercat actual, com a servei conjunt o separat.

Demanar pressupost

CONÈIXE'NS

UN ESTUDI EN CONTÍNUA EXPANSIÓ CREATIVA...

Hola! El meu nom és Tatiana Ligorria, sóc dissenyadora gràfica, ilustradora a Tutstitat i fundadora de Calastai, amb base a Tarragona, i treballant amb clients de Barcelona i tota Espanya. Actiu des de l'any 2010, l'estudi neix a Buenos Aires i arriba a Espanya per expandir els horitzons i desafiaments en matèria de disseny, amb noves propostes i sempre al dia amb les últimes tendències en disseny gràfic i medis digitals.

Amb àmplia experiència en gestió de projectes i un especial enfoc en disseny de marques i identitat comunicacional d'empreses, l'estudi es compon de diferents autònoms que cobreixen les principals àrees gràfiques que es requereixen per a crear una marca completa, funcional i millor preparada per entrar al mercat i diferenciar-se de la competència.

TENS UN PROJECTE EN CURS? CONÈIXE'NS I PARLEM-NE...
Contactar

ESCRIU-NOS

[ CONTACTE ]

Tens un projecte en ment? JA tens una empresa i vols donar-li una imatge corporativa?
O busques un redisseny d'imatge? Escriu-nos i explica'ns de què es tracta.

calastai mediterranea perfil